Home » Sport » Mountain Bike Festival Bârlad

Mountain Bike Festival Bârlad

de Răzvan CĂLIN

Competiția se va desfășura duminică, 19 iulie, Stadionul municipal de rugby fiind punctul de start și sosire al competiției.

Duminică, 19 iulie, la Bârlad se va derula un concurs local de mountain-bike, intitulat simplu „Mountain Bike Festival”. La competiție (aflată la cea de a VII-a ediție) sunt așteptați să participe împătimiți ai acestui sport din întreg județul, dar și din alte zone ale țării.

„Startul va fi dat din incinta Stadionului municipal de rugby, la ora 10, iar participanții sunt rugați să vină începând cu ora 9 pentru înscrieri și verificarea bicicletelor. Traseul concursului se va întinde pe dealurile din imediata apropiere a Barajului Râpa Albastră. Poate participa oricine dorește, categoriile de concurs fiind până la 70 de ani. Singura condiție impusă este să aibă o stare de sănătate bună și să aibă o bicicletă de asemeni în stare bună”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor „Spiru Haret” Bârlad, organizatorul competiției.

Mountain Bike Festival ar fi trebuit să se deruleze pe 5 iulie, însă din cauza condițiilor meteo (a plouat) a fost amânat pentru 19 iulie.

de Răzvan CĂLIN Competiția se va desfășura duminică, 19 iulie, Stadionul municipal de rugby fiind punctul de start și sosire al competiției. Duminică, 19 iulie, la Bârlad se va derula un concurs local de mountain-bike, intitulat simplu „Mountain Bike Festival”. La competiție (aflată la cea de a VII-a ediție) sunt așteptați să participe împătimiți ai acestui sport din întreg județul, dar și din alte zone ale țării. „Startul va fi dat din incinta Stadionului municipal de rugby, la ora 10, iar participanții sunt rugați să vină începând cu ora 9 pentru înscrieri și verificarea bicicletelor. Traseul concursului se va întinde…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: