Home / Social / Vasluian spulberat de tren la Constanța!

Vasluian spulberat de tren la Constanța!

de Roxana NĂSTASĂ

Tragedie într-o familie din județul Vaslui. Un tânăr de 23 de ani a murit alaltăseară după ce a fost spulberat de tren. Răzvan Mădălin Ilie se afla în localitatea Valu lui Traian din Constanța pentru a petrece cu câțiva prieteni, iar la un moment dat a mers să cumpere ceva de la magazin. La întoarcere, traversa calea ferată chiar dacă în zonă se afla o trecere pietonală. Tânărul avea căști și asculta muzică și nu a auzit trenul, fiind spulberat din plin și târât zeci de metri.

razvan madalinBăiatul este originar din Vaslui, din comuna Tăcuta însă locuia în localitatea Cumpăna din Constanța cu chirie, de patru ani. A plecat la rude să muncească să-și facă un rost, în Vaslui fiind mai greu din acest punct de vedere. Acum rudele se pregătesc să-i aducă trupul neînsuflețit acasă, la Tăcuta, acolo unde va fi înmormântat. Mama sa urmează să vină din străinătate pentru a-și conduce pe ultimul drum singurul copil.

Prietenii, cunoscuții, colegii și toți ce l-au cunoscut sunt înmărmuriți de durere, iar rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje.

“Cum să faci una ca asta Răzvane? Prima mea întrebare când am auzit despre asta a fost de ce nu te-ai uitat înainte să treci peste nenorocita aia de linie. M-am gândit și nu am găsit decât un răspuns: Dumnezeu a vrut să fie așa pentru că erai mult prea bun pentru noi toți. Mult prea bun pentru lumea asta. Așa că a hotărat să te ia lângă el. Ai fost o persoana minunată, mereu cu zâmbetul ăla șiret pe buze care îmi făcea ziua mai frumoasă ori de câte ori te întâlneam. Dumnezeu să te odihnească în pace și sa te aibă în pază acolo sus”, scrie o prietenă de-a sa pe pagina lui de Facebook.

de Roxana NĂSTASĂ Tragedie într-o familie din județul Vaslui. Un tânăr de 23 de ani a murit alaltăseară după ce a fost spulberat de tren. Răzvan Mădălin Ilie se afla în localitatea Valu lui Traian din Constanța pentru a petrece cu câțiva prieteni, iar la un moment dat a mers să cumpere ceva de la magazin. La întoarcere, traversa calea ferată chiar dacă în zonă se afla o trecere pietonală. Tânărul avea căști și asculta muzică și nu a auzit trenul, fiind spulberat din plin și târât zeci de metri. Băiatul este originar din Vaslui, din comuna Tăcuta însă locuia…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: