Home » Social » Asistenți maternali neserioși

Asistenți maternali neserioși

de Roxana NĂSTASĂ

Aproximativ 500 de asistenți maternali profesioniști din județ nu au depus bonurile justificative la Direcția Generală de Aistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui pentru sumele primite.

Directorul instituției, Ionel Armeanu Ștefănică îi avertizează că dacă în maxim zece zile nu aduc bonurile, li se vor pune popriri pe salarii.
„Asistenții maternali care nu au adus bonurile justificative pentru sumele primite mai au termen de zece zile s-o facă. Ori vin cu bonurile, ori trecem la aplicarea legii. Îmi pare rău pentru ei, dar dacă nu s-au gândit în jumătate de an, nu am ce să le fac. Până acum s-au făcut campanii să obținem fonduri pentru salariile lor, și acum ei ce fac? Dacă nu aduc, le vom pune popriri pe salarii”, a declarat, directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ștefănică.
La nivelul județului Vaslui sunt în plată aproximativ 1.650 de asistenți maternali profesioniști.

de Roxana NĂSTASĂ Aproximativ 500 de asistenți maternali profesioniști din județ nu au depus bonurile justificative la Direcția Generală de Aistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui pentru sumele primite. Directorul instituției, Ionel Armeanu Ștefănică îi avertizează că dacă în maxim zece zile nu aduc bonurile, li se vor pune popriri pe salarii. „Asistenții maternali care nu au adus bonurile justificative pentru sumele primite mai au termen de zece zile s-o facă. Ori vin cu bonurile, ori trecem la aplicarea legii. Îmi pare rău pentru ei, dar dacă nu s-au gândit în jumătate de an, nu am ce să le…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: