Home » Technology » Turing Robotics pregătește telefonul indestructibil, rezistent la apă și imposibil de spart de hackeri

Turing Robotics pregătește telefonul indestructibil, rezistent la apă și imposibil de spart de hackeri

de Dan Dobrovolschi

Dezvoltatorii telefonului Turing promit un dispozitiv revoluționar cu un nivel nemaiîntâlnit de securitate și putere (atât pentru protecția împotriva hackerilor, cât și a loviturilor) construit dintr-un aliaj special de metal lichid, numit liquidmorphium, mai puternic decât titanul sau oțelul.

Cei interesați își pot comanda în avans acest telefon, începând cu finele acestei luni.

google-androidPrețul de pornire este de 610 dolari. Telefonul are o singură mufă jack pentru a limita accesul la dispozitiv, iar varianta personalizată de Android pe care operează este protejată de o criptare ”end-to-end”. De asemenea, pe lateral există un cititor de amprente.

Materialul din care este făcut, liquidmorphium, este folosit în cantități mici și la iPhone 6. Nu doar că este un material mult mai puternic, dar este și eficient de produs fiind alcătuit din zirconiu, cupru, aluminiu, nichel și argint, astfel încât telefonul ar trebui să fie foarte rezistent la lovituri.

Sursa: descopera.ro

de Dan Dobrovolschi Dezvoltatorii telefonului Turing promit un dispozitiv revoluționar cu un nivel nemaiîntâlnit de securitate și putere (atât pentru protecția împotriva hackerilor, cât și a loviturilor) construit dintr-un aliaj special de metal lichid, numit liquidmorphium, mai puternic decât titanul sau oțelul. Cei interesați își pot comanda în avans acest telefon, începând cu finele acestei luni. Prețul de pornire este de 610 dolari. Telefonul are o singură mufă jack pentru a limita accesul la dispozitiv, iar varianta personalizată de Android pe care operează este protejată de o criptare ”end-to-end”. De asemenea, pe lateral există un cititor de amprente. Materialul din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi

%d blogeri au apreciat: