Home » Social » Accident cu cinci victime la Crasna

Accident cu cinci victime la Crasna

de Roxana NĂSTASĂ

Cinci persoane au fost transportate la spital, ieri dimineață, după ce au fost victime într-un accident de circulație, ce a avut loc pe un sector de drum în afara localității Albești.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului și au constatat că Vasile T., în vârstă de 60 ani, din municipiul Vaslui, conducea un autovehicul din direcția Vaslui către Crasna. Într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula în mod regulamentar din sens opus, condus de Ion A., în vârstă de 48 ani, din comuna Costești. După impact, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile.
Toate persoanele din cele două autovehicule au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde au fost diagnosticate cu fracturi de membre și fracturi costale. În urma consultului, medicii vasluieni au decis trimiterea la Iași, cu elicopterul SMURD, a unui bărbat în vârstă de 50 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Roxana NĂSTASĂ Cinci persoane au fost transportate la spital, ieri dimineață, după ce au fost victime într-un accident de circulație, ce a avut loc pe un sector de drum în afara localității Albești. Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului și au constatat că Vasile T., în vârstă de 60 ani, din municipiul Vaslui, conducea un autovehicul din direcția Vaslui către Crasna. Într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula în mod regulamentar din sens opus, condus de Ion A.,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: