Home » Justitie » Audi Q7 depistat la frontieră cu țigări de contrabandă în locul roții de rezervă

Audi Q7 depistat la frontieră cu țigări de contrabandă în locul roții de rezervă

de Roxana NĂSTASĂ

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit 20.600 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în locul destinat roții de rezervă, într-un Audi Q7 condus de un cetățean moldovean.

Vineri diminață. pe sensul de intrare în țară din P.T.F.Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, la volanul unui autoturism Audi Q7, Ion R., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 40 de ani.
În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a efectuat un control amănunțit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care, a descoperit 20.600 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în locul destinat roții de rezervă al autoturismului.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a lui Ion R. cu amendă în valoare de 7.500 lei și a reținerii țigaretelor în valoare totală de 4.562 lei.

de Roxana NĂSTASĂ În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit 20.600 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în locul destinat roții de rezervă, într-un Audi Q7 condus de un cetățean moldovean. Vineri diminață. pe sensul de intrare în țară din P.T.F.Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, la volanul unui autoturism Audi Q7, Ion R., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 40 de ani. În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: