Home » Monden » Bobby și Alice Păunescu, alături de invitați, au dansat desculți la «nunta anului»

Bobby și Alice Păunescu, alături de invitați, au dansat desculți la «nunta anului»

Bobby și Alice Păunescu, alături de invitați, au dansat desculți la «nunta anului»

Petrecere mare sâmbătă seara, la Buftea. Doar s-a însurat Bobby Păunescu, cel mai râvnit burlac, cu aleasa sa, Alice Peneacă, una dintre cele mai frumoase românce, actriță și model de top internațional. Alături de rudele mirilor și de apropiații acestora au fost prezenți și Andreea Esca împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, venit singur întrucât Andra mai are puțin până naște, Maria Marinescu, fosta iubită a mirelui, Codin Maticiuc, dar și actrița Ana Maria Pop, cea mai bună prietenă a miresei și fostă elevă la școala de actorie a mirelui, mentorul său. Aceasta din urmă a venit în țară special pentru acest eveniment, singură, întrucât iubitul său, fotbalistul Ricardo Cadu, nu putea lipsi de la antrenamente. Ea a strălucit însă prin ținuta aleasă, apreciată de toți invitații. Alice și Bobby au ales pentru acest eveniment un meniu sofisticat, din care nu au lipsit însă sărmăluțele. Surprinzător, acestea au fost savurate abia spre dimineață, după ce invitații se îndulciseră și cu tortul miresei. Petrecăreții au gustat, de asemenea, somon și vinete, precum și rulou de carne, apoi pește cu asparagus, vită cu piure de trufe. De asemenea, la intrare, toți cei prezenți s-au putut servi de la bufet și bar cu tot ceea ce-și doreau.

Darul de nuntă, donat unor copii orfani

Mirii au primit cu această ocazie o mulțime de cadouri și buchete imense de flori, dar și bani în plic. La sugestia celor doi, banii au fost însă introduși de invitați într-o cutie, pe care era scris numele unei fundații pentru copii. În ceea ce privește atmosfera, aceasta a fost întreținută de un band angajat de miri, care însă și-a făcut treaba până spre dimineață, când petrecăreții s-au descălțat, pentru a-și putea continua dansul.

Bobby și Alice Păunescu, alături de invitați, au dansat desculți la «nunta anului» Petrecere mare sâmbătă seara, la Buftea. Doar s-a însurat Bobby Păunescu, cel mai râvnit burlac, cu aleasa sa, Alice Peneacă, una dintre cele mai frumoase românce, actriță și model de top internațional. Alături de rudele mirilor și de apropiații acestora au fost prezenți și Andreea Esca împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, venit singur întrucât Andra mai are puțin până naște, Maria Marinescu, fosta iubită a mirelui, Codin Maticiuc, dar și actrița Ana Maria Pop, cea mai bună prietenă a miresei și fostă elevă la școala de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: