Home » Justitie » A fugit de polițiștii de frontieră pentru că avea permisul suspendat

A fugit de polițiștii de frontieră pentru că avea permisul suspendat

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Fălciu au sancționat conform prevederilor legale un bărbat de 63 de ani care a încercat să se sustragă de la controlul de frontieră pentru că avea permisul de conducere suspendat și transporta țigări de proveniență Republica Moldova.

La finele săptămânii trecute, pentru valorificarea unei informații deținute la nivelul sectorului, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pe raza localității Fălciu, un autoturism marca Opel Astra, condus de cetățeanul român Ion C., în vârstă de 63 de ani. În momentul în care i s-a solicitat să se legitimeze și să prezinte documentele autoturismului, bărbatului a plecat în mare viteză, fiind oprit însă de lucrătoriivamali care au pornit în urmărirea mașinii, la aproximativ 500 m, în dreptul unui imobil care îi aparține.

Întrucât a refuzat controlul și de această dată, polițiștii de frontieră au procedat la conducerea persoanei și autovehiculului la sediul SPF Fălciu pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii vamali au constatat că lui Ion C. i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.07.2015, pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 19 pachete de țigări de proveniență R. Moldova, în valoare de 90 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România și contrabandă.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Fălciu au sancționat conform prevederilor legale un bărbat de 63 de ani care a încercat să se sustragă de la controlul de frontieră pentru că avea permisul de conducere suspendat și transporta țigări de proveniență Republica Moldova. La finele săptămânii trecute, pentru valorificarea unei informații deținute la nivelul sectorului, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pe raza localității Fălciu, un autoturism marca Opel Astra, condus de cetățeanul român Ion C., în vârstă de 63 de ani. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: