Home » Social » Pană mamut de curent la Bârlad

Pană mamut de curent la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Locuitorii din jumătatea de nord a Bârladului au stat vreme de 12 ore ca în sălbăticie.

O pană uriașă de curent electric a paralizat aproape o jumătate din municipiul Bârlad, timp de 12 ore, mai exact de ieri dimineață de la ora 4 și până după-amiază, la ora 16.
Din cauză că responsabilii cu relația cu publicul nu pot fi deranjați în zilele de week-end, nu suntem în posesia explicațiilor oficiale care au stat la baza acestui incident.
Din informațiile care ne-au parvenit din alte surse, întreruperea curentului electric a fost produsă din cauza unei avarii suferită de rețeaua electrică, în zona străzii Cpt. Grigore Ignat. Echipele de intervenție au avut nevoie de 12 ore pentru a remedia defecțiunea.
În acest timp, din cauză că nu au mai putut folosi aparatele de aer condiționat, locuitorii din jumătatea de nord au petrecut duminica topindu-se de căldură, fără internet, radio, și televizoare. Au putut privi, însă, cum congelatoarele li se dezgheață de la o oră la alta. Dacă au și simțit mirosul alimentelor alterate nu putem generaliza, dar știm sigur că E-on Moldova și-a luat porții zdravene de înjurături din partea unui cor general. Dovadă stau postările de pe rețelele de socializare care au duduit de indignarea revărsată de bârlădeni, după ce curentul a revenit.
Oamenii s-ar fi așteptat măcar la un comunicat din partea responsabililor E-on, care au fost surzi și muți în tot acest timp. E foarte posibil să asistăm în cursul zilei de astăzi la o „efuziune” din partea distribuitorului de curent. Asta dacă mai interesează pe cineva lamentările sale nepotrivite și lipsite de respect față de consumatorii pe care nu-i iartă niciodată, de nimic.

de Simona MIHĂILĂ Locuitorii din jumătatea de nord a Bârladului au stat vreme de 12 ore ca în sălbăticie. O pană uriașă de curent electric a paralizat aproape o jumătate din municipiul Bârlad, timp de 12 ore, mai exact de ieri dimineață de la ora 4 și până după-amiază, la ora 16. Din cauză că responsabilii cu relația cu publicul nu pot fi deranjați în zilele de week-end, nu suntem în posesia explicațiilor oficiale care au stat la baza acestui incident. Din informațiile care ne-au parvenit din alte surse, întreruperea curentului electric a fost produsă din cauza unei avarii suferită…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. Nemernicii astia de la ENEL emit niste facturi de crezi ca ai facut imprumut la FMI ! Plicul in care vine factura costa si ala 2000 de lei vechi.Acriturile alea saloase de la birourile lor zici ca traiesc doar cu lamaie ! Daca intarzii cu plata de deconecteaza rapid si-ti cer 540 de ron taxe de reconectare ! Nu platesc DESPAGUBIRI niciodata . Dar o sa vina cconcurenta odata si odata…Asa s-a intamplat si cu RomTelecomul si cu Posta Romana …. afara putorilor…afara….

  2. rezolvarea este nationalizarea companiei de distributie a energiei electrice.
    banii romanilor se duc la o companie germana de stat, E-on.
    Nu este cinstit ca o companie nationala de stat romaneasca sa fie cedata unei companii de stat din germania si care ne taxeaza ca pe sclavi si care face investitii in infrastructura zero…dar banii nostri se duc la straini in timp ce investiile se fac in germania nu in romania si pe banii romanului…

  3. Se intampla des intreruperile de curent la Bârlad. Nu inteleg ce se intampla, poate trebuie inlocuite instalatiile…trebuie luate masuri. Se distrug aparatele electrocasnice!!!!nu numai ca nu putem sa le folosim dar se distrug cu atatea intreruperi de scurta sau mai lunga durata!!!!