Home / Social / Căutările continuă!

Căutările continuă!

de Răzvan CĂLIN

Pompierii militari nu au reușit nici ieri (până la închiderea edițieie) să găsească trupul bârlădeaului înnecat în apele Barajului Râpa Albastră.

Echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” au continuat și ieri (20 iulie) să caute trupul bărbatului care s-a înecat cu o zi înainte în apele Barajului Râpa Albastră, situat în apropierea Bârladului. Pompierii militari au reluat misiunea de căutare încă de ieri dimineață, fiind dislocate în zonă mai multe echipaje, printre care și scafandrii profesioniști de la ISU Vaslui.
”Avem la fața locului echipaje, dotate inclusiv cu barcă. Din păcate, nu am reușit până acum să descoperim cadavrul. Căutările sunt destul de anevoioase și din cauză că, în mare parte, apa din acest baraj are o adâncime mare, de până la patru metri”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
Bârlădeanul Neculai Bălțatu, în vârstă de 45 de ani, a dispărut în apele barajului duminică, în jurul orei 15. Bărbatul a mers la Barajul Râpa Albastră cu intenția de a se răcori. Prin urmare, omul s-a aruncat în apele apele barajului, nu înainte de spune unor prieteni de a-i săi să aibă grijă de hainele sale. Din păcate, la un moment dat, nimeni nu l-a mai văzut pe Bălțatu, însă, pe moment nimeni nu s-a alarmat. Mai ales că bărbatul era cunoscut ca fiind un bun înotător și prietenii săi au bănuit că acesta ar fi ieșit la mal în altă parte. Din păcate, ulterior și-au dat seama că acesta nu a mai ieșit la suorafață și au alertat autoritățile prin intermediul apelului de urgență 112. Bărbatul nu era căsătorit, nu avea copii și muncea în domeniul construcțiilor.

de Răzvan CĂLIN Pompierii militari nu au reușit nici ieri (până la închiderea edițieie) să găsească trupul bârlădeaului înnecat în apele Barajului Râpa Albastră. Echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” au continuat și ieri (20 iulie) să caute trupul bărbatului care s-a înecat cu o zi înainte în apele Barajului Râpa Albastră, situat în apropierea Bârladului. Pompierii militari au reluat misiunea de căutare încă de ieri dimineață, fiind dislocate în zonă mai multe echipaje, printre care și scafandrii profesioniști de la ISU Vaslui. ”Avem la fața locului echipaje, dotate inclusiv cu barcă. Din păcate,…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Egalitate între Iohannis și Dăncilă într-o secție de votare din Vaslui care a funcționat doar pentru o garsonieră

Principalii contracandidați la alegerile președințiale, ...

Peste 100 de pacienți internați la Spitalul „Elena Beldiman” au solicitat urna mobilă pentru a-și exercita dreptul de vot

Pacienții Spitalului „Elena Beldiman” din ...

Sfaturi despre combaterea miturilor cumpărării unui nou imobil

În momentul în care ești ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: