Home » Sanatate » De la piață, la spital

De la piață, la spital

de Mihaela NICULESCU

Un bărbat de 60 de ani, din Bârlad, a fost găsit, sâmbăta trecută, în toiul zilei, căzut în iarbă, în interiorul unui cvartal de blocuri de lângă Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad.

Betiv cazut 1Un trecător l-a văzut și a sunat la 112, în jurul orei 13.15. Echipajul medical a constatat că bărbatul era în stare avansată de ebrietate, așa că a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) a Spitalului „Elena Beldiman”, împreună cu cele două papornițe pline găsite lângă el. Pacientul beat, care a stat în soare minute bune, a beneficiat de îngrijiri medicale specifice, după care a fost lăsat să plece acasă.
Medicii atrag atenția celor care consumă regulat sau ocazional băuturi alcoolice, să reducă pe cât posibil cantitățile, sau să le înlocuiască cu apă, deoarece alcoolul deshidratează. Riscurile la care se expun sunt mari, în perioada în care temperaturile sunt extrem de ridicate. Și tinerii trebuie să fie precauți și să evite consumul băuturilor alcoolice.
În week-end-ul trecut, în mod neobișnuit, victime ale caniculei, în Bârlad, au fost trei persoane tinere – două de 20 de ani și una de 15 ani.

de Mihaela NICULESCU Un bărbat de 60 de ani, din Bârlad, a fost găsit, sâmbăta trecută, în toiul zilei, căzut în iarbă, în interiorul unui cvartal de blocuri de lângă Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad. Un trecător l-a văzut și a sunat la 112, în jurul orei 13.15. Echipajul medical a constatat că bărbatul era în stare avansată de ebrietate, așa că a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) a Spitalului „Elena Beldiman”, împreună cu cele două papornițe pline găsite lângă el. Pacientul beat, care a stat în soare minute bune, a beneficiat de îngrijiri medicale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: