Home / Sport / Mountain Bike Festival Bârlad, o reușită!

Mountain Bike Festival Bârlad, o reușită!

de Răzvan CĂLIN

Duminică, 19 iulie, Clubul Copiilor „Spiru Haret” a organizat Concursul de biciclete „Mountain Bike Festival – Barlad”.

Aflat la cea de a VII-a ediție, concursul s-a bucurat de participarea a 35 de cicliști din Bârlad și Vaslui , de diferite vârste, care au pedalat pe două trasee: unul mai scurt, de aaproximativ 2 kilometri (pentru cei sub 14 ani) și unul mai lung de 8.000 de metri (pentru cei în vârstă de peste 14 ani). Sponsorul concursului (SC AndiGeo-Sport  SRL Barlad) a oferit premii tuturor concurenților constând în piese de biciclete, tricouri și șepci. Premiul cel mare, câștigat de Alexandru Teclă, a constat într-o bicicletă DHS.

„Concursul a fost unul reușit dacă ținem cont de condițiile atmosferice (căldura foarte mare solicitând puternic atât fizic, cât și psihic),  dar și prin prisma traseului și a bicicletelor foarte bine pregătite pentru astfel de trasee accidentate. A dominat o atmosferă de fair  – play, concurenții ajutându-se între ei în diferite momente și situații. De altfel, s-a asigurat asistență tehnică, sanitară și apă pentru hidratare, astfel încât nu s-au înregistrat accidente sau evenimente neplăcute. Mulțumim pe această cale și Jandarmeriei pentru sprijinul care ni l-au acordat”, ne-a declarat Marius Gîmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Duminică, 19 iulie, Clubul Copiilor „Spiru Haret” a organizat Concursul de biciclete „Mountain Bike Festival - Barlad”. Aflat la cea de a VII-a ediție, concursul s-a bucurat de participarea a 35 de cicliști din Bârlad și Vaslui , de diferite vârste, care au pedalat pe două trasee: unul mai scurt, de aaproximativ 2 kilometri (pentru cei sub 14 ani) și unul mai lung de 8.000 de metri (pentru cei în vârstă de peste 14 ani). Sponsorul concursului (SC AndiGeo-Sport  SRL Barlad) a oferit premii tuturor concurenților constând în piese de biciclete, tricouri și șepci. Premiul cel mare,…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: