Home » Social » Șase militari din Bârlad vor pleca în misiune, în Afganistan

Șase militari din Bârlad vor pleca în misiune, în Afganistan

 de Mihaela NICULESCU

Pentru prima dată, într-o unitate din Garnizoana Bârlad, s-a executat pregătirea specifică în vederea plecării în misiune a personalului Army Institutional Advisory Team.

Joi, 23 iulie, între orele 10.30 și 12.00, la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă, din Bârlad, va avea loc ceremonia de plecare în misiune a personalului Army Institutional Advisory Team (AIAT). Acesta a executat pregătirea specifică în unitatea militară 01458 din Bârlad, în perioada 30 martie – 23 iulie 2015.
„Detașamentul AIAT, rotația I, din cadrul misiunii Resolute Support, va fi înlocuit cu personalul AIAT rotația a II-a, în teatrul de operații Afganistan.”, ne-a declarat lt.col. Adeline Arghire, purtătorul de cuvânt al UM 01458.
În cadrul ceremoniei, se va da citire extrasului din Ordinul de misiune, de către reprezentantul Comandamentului Forțelor Întrunite.
La activitate, sunt invitați să participe, pe lângă cadrele militare, civili dar și membrii familiilor celor șase militari care vor pleca în Afganistan.

 de Mihaela NICULESCU Pentru prima dată, într-o unitate din Garnizoana Bârlad, s-a executat pregătirea specifică în vederea plecării în misiune a personalului Army Institutional Advisory Team. Joi, 23 iulie, între orele 10.30 și 12.00, la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă, din Bârlad, va avea loc ceremonia de plecare în misiune a personalului Army Institutional Advisory Team (AIAT). Acesta a executat pregătirea specifică în unitatea militară 01458 din Bârlad, în perioada 30 martie – 23 iulie 2015. „Detașamentul AIAT, rotația I, din cadrul misiunii Resolute Support, va fi înlocuit cu personalul AIAT rotația a II-a, în teatrul de operații Afganistan.”, ne-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: