Home » Sport » Invazie de bârlădeni la națională

Invazie de bârlădeni la națională

 de Răzvan CĂLIN

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se poate lăuda că în momentul de față are convocați la loturile naționale de rugby juniori ale României nu mia puțin de 24 de sportivi: 7 sunt la lotul național Under 19, patru la Under 18, 8 la Under 16 și 5 la Under 15.

„Toți acești jucători sunt acum într-un stagiu de pregătire centralizată cu loturile lor, care se va întinde pe perioada a 10 zile. Cei de la Under 15 și Under 16 efectuează cantonamentul la Baia Mare, iar cei de la Under 18 și Under 19, sunt la Snagov. Iată așadar că în continuare CSS Bârlad este o pepinieră valoroasă de jucători foarte buni, de viitori rugbiști de top. Nu putem decât să fim mândri și să sperăm că la final cât mai mulți dintre ei vor deveni titulari la națională, iar cluburile puternice din țară și străinătate și-i vor dori în echipele lor”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

 de Răzvan CĂLIN Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se poate lăuda că în momentul de față are convocați la loturile naționale de rugby juniori ale României nu mia puțin de 24 de sportivi: 7 sunt la lotul național Under 19, patru la Under 18, 8 la Under 16 și 5 la Under 15. „Toți acești jucători sunt acum într-un stagiu de pregătire centralizată cu loturile lor, care se va întinde pe perioada a 10 zile. Cei de la Under 15 și Under 16 efectuează cantonamentul la Baia Mare, iar cei de la Under 18 și Under 19, sunt la Snagov.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: