Home » Sport » Program intens de pregătire!

Program intens de pregătire!

de Răzvan CĂLIN

În momentul de față, jucătorii de la RC Bârlad sunt în plin program de pregătire în vederea abordării returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS).

Pe lângă ședințele zilnice de antrenamente, staff-ul tehnic al echipei, în frunte cu antrenorul Ioan Harnagea, are în vedere și disputarea câtorva meciuri de pregătire.

”Aceste meciuri de pregătire sunt foarte utile pentru că în acest fel poți observa mult mai bine care este nivelul de pregătire al întregii echipe, ca lot unitar, dar și al fiecăruia dintre jucători în parte. Trebuie să ne punem la punct cât  mai bine din ounct de vedere fizic, dar și tehnico-tactic pentru că sezonul competițional se va relua în curând și nu prea avem mult timp la dispoziție”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Până acum, s-a reușit perfectarea unei înțelegeri cu echipa RC Buzău care a fost de acord cu disputarea unui meci de pregătire în compania bârlădenilor. Mai rămâne de stabilit data și locul unde se va derul acest prim meci amical. Cât privește campionatul DNS, acesta se va relua pe 15 august, când RC Bârlad va juca pe teren propriu contra celor de la RC Năvodari.

de Răzvan CĂLIN În momentul de față, jucătorii de la RC Bârlad sunt în plin program de pregătire în vederea abordării returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Pe lângă ședințele zilnice de antrenamente, staff-ul tehnic al echipei, în frunte cu antrenorul Ioan Harnagea, are în vedere și disputarea câtorva meciuri de pregătire. ”Aceste meciuri de pregătire sunt foarte utile pentru că în acest fel poți observa mult mai bine care este nivelul de pregătire al întregii echipe, ca lot unitar, dar și al fiecăruia dintre jucători în parte. Trebuie să ne punem la punct cât  mai bine din ounct…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: