Home » Social » Bărbatul înecat în acumularea Solești a fost găsit

Bărbatul înecat în acumularea Solești a fost găsit

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, în jurul orei 13.20, echipajul de scafandri profesioniști al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a găsit și recuperat barbatul în vârstă de 41 de ani înecat în acumularea Solești.

Acesta se afla la baraj împreună cu cei doi copii ai săi și a vrut să se scalde, însă a fost luat de ape sub privirile îngrozite ale micuților. Cel care a anunțat evenimentul la numărul unic de urgențe 112 a fost un alt localnic, care a fost alarmat de țipetele copiilor.
Imediat, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță, fiind începute acțiunile de căutare. La lăsarea nopții acțiunile au încetat, însă ieri dimineață au fost reluate, la amiază fiind găsit trupul bărbatului.
Cadavrul acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, în jurul orei 13.20, echipajul de scafandri profesioniști al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a găsit și recuperat barbatul în vârstă de 41 de ani înecat în acumularea Solești. Acesta se afla la baraj împreună cu cei doi copii ai săi și a vrut să se scalde, însă a fost luat de ape sub privirile îngrozite ale micuților. Cel care a anunțat evenimentul la numărul unic de urgențe 112 a fost un alt localnic, care a fost alarmat de țipetele copiilor. Imediat, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: