Home » Justitie » Fernando, pepenii și cartofii

Fernando, pepenii și cartofii

de Roxana NĂSTASĂ

Fernando, un tânăr de 18 ani, a fost depistat în trafic de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, transportând 536 Kg de cartofi și pepeni, în valoare totală de 536 lei, în scopul comercializării lor, fără să dețină documente legale pentru acestea.

Miercuri, în jurul orei 9, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității Cârja, o autoutilitară marca Dacia, înmatriculată în județul Galați, condusă de cetățeanul român Fernando S., în vârstă de 18 de ani.
La controlul de frontieră efectuat asupra autoutilitarei au fost descoperite mai multe produse agricole perisabile, (67 Kg cartofi și 469 kg pepeni), pentru care cetățeanul nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.
Cu privire la cele constate, tânărul a declarat că intenționa să comercializeze produsele în județul Vaslui.
Polițiștii de frontieră l-au sancționat contravențional pe Fernando S. cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar bunurile în valoare totală de 536 lei au fost confiscate și predate unei societăți autorizate din localitatea Murgeni.

de Roxana NĂSTASĂ Fernando, un tânăr de 18 ani, a fost depistat în trafic de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, transportând 536 Kg de cartofi și pepeni, în valoare totală de 536 lei, în scopul comercializării lor, fără să dețină documente legale pentru acestea. Miercuri, în jurul orei 9, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității Cârja, o autoutilitară marca Dacia, înmatriculată în județul Galați, condusă de cetățeanul român Fernando S., în vârstă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: