Home » Sport » Micii rugbiști de la CSS Bârlad, în Tabăra de la Câmpia Turzii!

Micii rugbiști de la CSS Bârlad, în Tabăra de la Câmpia Turzii!

de Răzvan CĂLIN

Tabăra este organizată și finanțată de FRR și Ministerul Tineretului și Sportului.

În momentul de față, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad are nu mai puțin de 18 copii care participă la o tabără de vară la Câmpia Turzii. Tabăra, dedicată exclusiv copiilor de la categoriile Under 12 și Under 14, este organizată de Federația Română de Rugby prin Programul ”Pierre de Coubertin” al Ministerului Tineretului și Sportului.

„La această tabără peste 200 de copii din întreaga țară, reuniți reprezentativele a cinci regiuni: Moldova Nord, Moldova Sud, Muntenia, Dobrogea și Transilvania, noi făcând parte din a II-a selecționată regională. Participanții vor urma o serie de antrenamente, dar vor avea parte și de activități distractive. Tabăra reprezintă în același timp un bun prilej pentru a evalua performanțele copiilor, dar și o oprtunitate pentru selecționarea în centrele de excelență sau reprezentativele naționale”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

Costurile legate de participarea la această tabără sunt asigurate de FRR și Ministerul Tineretului și Sportului.

de Răzvan CĂLIN Tabăra este organizată și finanțată de FRR și Ministerul Tineretului și Sportului. În momentul de față, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad are nu mai puțin de 18 copii care participă la o tabără de vară la Câmpia Turzii. Tabăra, dedicată exclusiv copiilor de la categoriile Under 12 și Under 14, este organizată de Federația Română de Rugby prin Programul ”Pierre de Coubertin” al Ministerului Tineretului și Sportului. „La această tabără peste 200 de copii din întreaga țară, reuniți reprezentativele a cinci regiuni: Moldova Nord, Moldova Sud, Muntenia, Dobrogea și Transilvania, noi făcând parte din a II-a selecționată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: