Home » Justitie » Poștașul din Dodești, jefuit de pensiile oamenilor chiar la el acasă!

Poștașul din Dodești, jefuit de pensiile oamenilor chiar la el acasă!

de Răzvan CĂLIN

Un individ a pătruns în casa poștașului din Halta Dodești și i-a furat geanta cu pensiile oamenilor chiar din camera în care acesta dormea împreună cu soția sa.

Tărășenia s-a petrecut în noaptea de 24/25 iulie, în locuința lui Aurel Rășcanu, în vârstă de 45 de ani, factorul poștal din satul Halta Dodești, comuna Viișoara. Polițiștii au fost sesizați chiar de fiica poștașului care a apelat 112 și a anunțat oamenii legii că un individ a pătruns în locuința tatălui său și i-a furat geanta de serviciu a acestuia în care se aflau, printre altele, pensiile oamenilor din sat.

”Factorul poștal a ajuns acasă în seara zilei de 24 iulie, în jurul orei 20. La acel moment, el avea în geantă corespondență, cartele telefonice, precum și o sumă de bani. El a pus geanta într-o cutie metalică, dare pe care din păcate nu a asigurat-o corespunzător. Cutia era amplasată chiar în camera în care bărbatul doarme împreună cu soția sa. Pe timpul nopții soția sa s-a trezit auzind un zgomot în cameră. Atunci a obsevat că în cameră era un bărbat necunoscut, pe care nu l-a putut observa bine la față, căci acesta a luat geanta rapid din cutia neasigurată și a dispărut”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, urtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dând dovadă de un tupeu incredibil, individul a pătruns în camera soților Rășcanu profitând de faptul că aceștia, din cauza temperaturilor ridicate, dormeau cu ușa deschisă la încăpere (este vorba dspre o bucătărie de vară). Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Banca au declanșta o anchetă în acest caz. Urmează ca după efectuarea inventarului să se stabilească cu exactitate suma de bani care era în geanta factorului poștal. Acesta apucase deja să distribuie pensia la o parte din localnici, însă tot îi mai rămăsese o sumă destul de însemnată.

de Răzvan CĂLIN Un individ a pătruns în casa poștașului din Halta Dodești și i-a furat geanta cu pensiile oamenilor chiar din camera în care acesta dormea împreună cu soția sa. Tărășenia s-a petrecut în noaptea de 24/25 iulie, în locuința lui Aurel Rășcanu, în vârstă de 45 de ani, factorul poștal din satul Halta Dodești, comuna Viișoara. Polițiștii au fost sesizați chiar de fiica poștașului care a apelat 112 și a anunțat oamenii legii că un individ a pătruns în locuința tatălui său și i-a furat geanta de serviciu a acestuia în care se aflau, printre altele, pensiile oamenilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: