Home / Justitie / Arestați după ce au tâlhărit o bătrână

Arestați după ce au tâlhărit o bătrână

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii au reținut patru tineri, din comuna Pădureni care au săvârșit o infracțiune de tâlhărie, victimă fiind o femeie în vârstă de 81 ani. Pe numele acestora, instanța a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Prin apel la numărul de urgență 112, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 21/22 iulie, o femeie, în vârstă de 81 ani, din satul Ivănești, comuna Pădureni a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției de Poliție Rurală 4 Huși au fost identificați Mihai S, în vârstă de 27 ani,  Aurel S., de 26 ani, Nela I., de 18 ani și Florina A., de 16 ani, toți din comuna Pădureni. Polițiștii au stabilit faptul că cei patru tineri au pătruns fără drept în locuința bătrânei, forțând ușa de acces. Proprietara a fost trezită de zgomot, moment în care a fost lovită și amenințată cu acte de violență. Tinerii au căutat banii în locuință și au sustras 235 lei și băuturi alcoolice. În momentul comiterii faptei, pentru a nu fi recunoscuți de victimă, tinerii au avut fețele acoperite.

În dimineața de 22 iulie, bătrâna a anunțat o vecină despre cele întâmplate, ulterior fiind sesizați și polițiștii prin apel 112. Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul municipal Huși, stabilindu-se și faptul că are nevoie de 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți de polițiștii și prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii au reținut patru tineri, din comuna Pădureni care au săvârșit o infracțiune de tâlhărie, victimă fiind o femeie în vârstă de 81 ani. Pe numele acestora, instanța a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Prin apel la numărul de urgență 112, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 21/22 iulie, o femeie, în vârstă de 81 ani, din satul Ivănești, comuna Pădureni a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției de Poliție Rurală 4 Huși au fost…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut ...

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: