Home » Monden » Corneliu Vadim Tudor, sărac pe limba lui

Corneliu Vadim Tudor, sărac pe limba lui

Europarlamentarul a ajuns îngropat în datorii, iar acum, colac peste pupăză, și-a pus cenușă în cap după ce și-a jignit în ultimul hal doi colaboratori. Aceștia l-au dat în judecată și cer despăgubiri.

De când fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a ieșit din linia întâi a politicii, averea lui a intrat serios la apă. La fel cum s-a întâmplat și cu aparițiile sale la televizor, pesemne că datoriile îi dau mari bătăi de cap, iar “Tribunul” caută să se salveze de la faliment.

Singurele bunuri pe care le mai are sunt o mașină și o colecție de autografe celebre pe care vrea să le vândă pentru a face rost de bani. Inclusiv unul din ziarele pe care le deține, România Mare, vrea să-l dea contra unei sume foarte mari, respectiv 700.000 de euro.

Cu toate astea, a reușit să-și creeze noi probleme după un val de jigniri, atacuri care îl pot costa scump. Fostul europarlamentar s-a ales cu două procese după ce a aruncat jigniri către doi colaboratori. Unul dintre ei i-a fost chiar consilier cât timp a lucrat la Parlamentul European.

Și-a atacat colaboratorii

Este vorba despre Marian Cezar Cătălin, făcut “proxenet” în momentul în care tânărul a susținut în spațiul public faptul că Vadim Tudor i-a plătit o leafă mai mică decât i se cuvenea.

“Pe prostul ăsta l-am luat ca asistent sau cărător de mapă de dragul tatălui său, care a fost spion”, a continuat fostul președinte PRM atacul printr-o declarație publică.

Bărbatul îi cere acum 40.000 de euro pentru ofensele aduse. Iar suma despăgubirilor poate crește, pentru că un alt personaj jignit de Vadim Tudor, este vorba despre Ioan Bâldea, membru PRM, l-a dat în judecată luna trecută. Acesta i-a deschis proces după ce Vadim Tudor a aruncat acuze dure.

“Dacă își plimbă o lumânare pe la gură, sare în aer de la alcool”, sunt cuvintele care îl pot costa o avere pe fostul europarlamentar, îngropat deja în datorii.

Sursa: libertatea.ro

Europarlamentarul a ajuns îngropat în datorii, iar acum, colac peste pupăză, și-a pus cenușă în cap după ce și-a jignit în ultimul hal doi colaboratori. Aceștia l-au dat în judecată și cer despăgubiri. De când fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a ieșit din linia întâi a politicii, averea lui a intrat serios la apă. La fel cum s-a întâmplat și cu aparițiile sale la televizor, pesemne că datoriile îi dau mari bătăi de cap, iar “Tribunul” caută să se salveze de la faliment. Singurele bunuri pe care le mai are sunt o mașină și o colecție de autografe celebre pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: