Home » Justitie » Ucis cu o lovitură de topor

Ucis cu o lovitură de topor

de Alex SAVA

Un bărbat de 25 de ani, din localitatea Tătărăni, comuna Ferești, a fost ucis, în urma unei altercații cu un cunoscut. Acesta din urmă i-a aplicat o singură lovitură, cu un topor, în zona capului.

 Mihai Gurguță (25 de ani) și Dragoș Chiriță (30 de ani), ambii din Ferești, se întorceau, sâmbătă seara cu căruța, de la Dănești, unde fuseseră la muncă. Împreuă cu ei mai era un cunoscut, proprietarul atelajului. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între Gurguță și Chiriță a izbucnit un conflict verbal, care s-a transformat foarte ușor într-o altercație. Bărbatul de 30 de ani a luat toporul din căruță și și-a lovit adversarul în cap. Lovitura i-a fost fatală tânărului de 25 de ani, ambulanțierii veniți la fața locului neputând decât să declare decesul.

Procurii au preluat imediat acest caz, reținându-l pentru audieri pe Dragoș Chiriță. La închiderea ediției, urma ca acesta să fie prezentat la Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

de Alex SAVA Un bărbat de 25 de ani, din localitatea Tătărăni, comuna Ferești, a fost ucis, în urma unei altercații cu un cunoscut. Acesta din urmă i-a aplicat o singură lovitură, cu un topor, în zona capului.  Mihai Gurguță (25 de ani) și Dragoș Chiriță (30 de ani), ambii din Ferești, se întorceau, sâmbătă seara cu căruța, de la Dănești, unde fuseseră la muncă. Împreuă cu ei mai era un cunoscut, proprietarul atelajului. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între Gurguță și Chiriță a izbucnit un conflict verbal, care s-a transformat foarte ușor într-o altercație. Bărbatul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: