Home » Invatamant » Doar 64 de posturi titularizabile ocupate

Doar 64 de posturi titularizabile ocupate

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, a avut loc prima etapă de repartizare a candidaților pentru posturile titularizabile. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, doar 64 de posturi s-au ocupat din 155.

„La ședința publică de astăzi (n.r. ieri), 64 de cadre au ocupat posturi pe perioadă nedeterminată. Au rămas 91 de posturi, care vor fi transformate în posturi pentru perioadă determinată și distribuite în 24-26 august”, ne-a declarat Dorina Nemțanu, inspector școlar de personal la ISJ Vaslui.

Posturile rămase neocupate sunt la educație fizică și sport, educatori, învățători, la muzică instrumentală și limbi străine (engleză, franceză și italiană). Acestea vor fi distribuite în perioada 24-26 august, odată cu cele 1.119 posturi care sunt pentru suplinitori, adică pentru candidații care au obținut peste nota cinci la examenul titularizare.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, a avut loc prima etapă de repartizare a candidaților pentru posturile titularizabile. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, doar 64 de posturi s-au ocupat din 155. „La ședința publică de astăzi (n.r. ieri), 64 de cadre au ocupat posturi pe perioadă nedeterminată. Au rămas 91 de posturi, care vor fi transformate în posturi pentru perioadă determinată și distribuite în 24-26 august”, ne-a declarat Dorina Nemțanu, inspector școlar de personal la ISJ Vaslui. Posturile rămase neocupate sunt la educație fizică și sport, educatori, învățători, la muzică instrumentală și limbi străine (engleză, franceză și italiană). Acestea vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: