Home » National » Ponta: Nu mai candidez în 2016 pentru funcția pe premier

Ponta: Nu mai candidez în 2016 pentru funcția pe premier

Victor Ponta a declarat, luni, că nu vrea să mai candideze pentru funcția de premier în 2016, motivând că are mulți colegi în coaliția de guvernare care îi pot lua locul la Palatul Victoria.

„Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vreau să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important”, a declarat Victor Ponta, într-o emisiune a postului Antena 3.

Cu toate aceastea, la întrebarea moderatorului emisiunii dacă nu-și mai dorește niciodată să fie premier, Ponta a răspuns: „Niciodată nu se spune niciodată”, el sublinind totodată că dorește ca anul viitor partidele din actuala coaliție să câștige din nou majoritatea și că sunt colegi care pot să conducă Executivul.

„În 2016 vreau să câștigăm împreună cu UNPR și cu ALDE din nou majoritatea și sunt colegi care pot să conducă Guvernul”, a spus Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Victor Ponta a declarat, luni, că nu vrea să mai candideze pentru funcția de premier în 2016, motivând că are mulți colegi în coaliția de guvernare care îi pot lua locul la Palatul Victoria. "Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vreau să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important", a declarat Victor Ponta, într-o emisiune a postului Antena 3. Cu toate aceastea, la întrebarea moderatorului emisiunii dacă nu-și mai dorește niciodată să fie premier, Ponta a răspuns: "Niciodată nu se spune niciodată", el sublinind totodată că dorește ca anul viitor partidele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: