Home » World » Statele Unite, dispuse să inițieze negocieri nucleare cu regimul nord-coreean

Statele Unite, dispuse să inițieze negocieri nucleare cu regimul nord-coreean

Statele Unite sunt dispuse să aibă o atitudine flexibilă în negocierea unui acord nuclear cu regimul din Coreea de Nord, afirmă emisarul special american Sydney Seiler.

„Acordul nuclear cu Iranul demonstrează valoarea și posibilitățile pe care le oferă negocierile”, a declarat Sydney Seiler, emisarul special american pe tema negocierilor nucleare cu regimul de la Phenian, citat de cotidianulThe Guardian.

„Acordul a demonstrat disponibilitatea noastră, când avem omologi dispuși la negocieri, și demonstrează flexibilitatea atunci când Coreea de Nord ia decizia de a alege alt drum”, a explicat Seiler.

Într-un discurs rostit sâmbătă, liderul regimului stalinist de la Phenian, Kim Jong-Un, a făcut declarații împotriva Statelor Unite.

„A trecut definitiv vremea în care Statele Unite ne șantajau cu arme nucleare. Acum suntem noi o sursă de temeri pentru Statele Unite”, a spus Kim Jong-Un, într-un discurs în fața veteranilor, referindu-se la presupusele capabilități atomice ale Coreei de Nord.

Săptămâna trecută, Coreea de Nord anunța că nu este interesată de negocieri cu Statele Unite privind programul nuclear.

Statele Unite sunt dispuse să aibă o atitudine flexibilă în negocierea unui acord nuclear cu regimul din Coreea de Nord, afirmă emisarul special american Sydney Seiler. "Acordul nuclear cu Iranul demonstrează valoarea și posibilitățile pe care le oferă negocierile", a declarat Sydney Seiler, emisarul special american pe tema negocierilor nucleare cu regimul de la Phenian, citat de cotidianulThe Guardian. "Acordul a demonstrat disponibilitatea noastră, când avem omologi dispuși la negocieri, și demonstrează flexibilitatea atunci când Coreea de Nord ia decizia de a alege alt drum", a explicat Seiler. Într-un discurs rostit sâmbătă, liderul regimului stalinist de la Phenian, Kim Jong-Un, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: