Home » Social » Tabără pentru copiii abuzați!

Tabără pentru copiii abuzați!

de Răzvan CĂLIN

Grație unei sponsorizări oferite de doi tineri originari din Bârlad, 15 copii care au suferit diferite forme de abuz vor beneficia de o tabără de vară întrun complex ce aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

15 copii din Bârlad care au căzut victime unor diferite forme de abuz și neglijare vor beneficia în luna august de o tabără de vacanță într-un complex turistic ce aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Este vorba despre Tabăra „Floare de Colț”, din stațiunea montană Durău, destinată exclusiv copiilor din întreaga țară.

„Este o tabără unde anual vin copii din întreaga țară, indiferent că sunt din familie sau sunt instituționalizați. Anul acesta am reușit să oferim posibilitatea de a pleca în această tabără pentru 15 copii din Bârlad, cu vârste cuprinse între 7 ani și 16 ani. Copiii vor sta în această tabără timp de o săptămână, iar în acest interval vor avea un foarte furmos și antrenant program de recreere: excursii, jocuri și activități interactiver, activități de dezvoltare personală, ateliere de pictură, sport, drumeții etc. Cei 15 copii din Bârlad au o poveste de viață mai tristă pentru că sunt victime ale violenței domestice sau ale unor alte forme de abuz și neglijare. Prin urmare, o astfel de tabără este extrem de binevenită pentru ei. Trebuie să spunem că nu am fi reușit să facem acest lucru fără sprijinul financiar oferit de o pereche de tineri căsătoriți, din Bârlad, care acum sunt stabiliți în București. Ei sunt cei care au dorit să suporte costurile pentru ca acești 15 copii necăjiți să poată merge și să se relaxeze în tabăra de la Durău”, ne-a declarat Ionel Brătianu, psiholog în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

Costurile legate de transportul celor 15 minori din Bârlad sunt asigurate de DGASPC Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Grație unei sponsorizări oferite de doi tineri originari din Bârlad, 15 copii care au suferit diferite forme de abuz vor beneficia de o tabără de vară întrun complex ce aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. 15 copii din Bârlad care au căzut victime unor diferite forme de abuz și neglijare vor beneficia în luna august de o tabără de vacanță într-un complex turistic ce aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Este vorba despre Tabăra „Floare de Colț”, din stațiunea montană Durău, destinată exclusiv copiilor din întreaga țară. „Este o tabără unde anual vin copii din întreaga țară, indiferent că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Felicitari!!! Bravo ptr initiativa! Am putea lua exemplu;;;Sunt multe persoane cu lipsuri dar sunt multe si care ar putea face gesturi de genul acesta.

%d blogeri au apreciat: