Home » World » Statele Unite oferă urgent Egiptului opt avioane de vânătoare de tip F-16

Statele Unite oferă urgent Egiptului opt avioane de vânătoare de tip F-16

Statele Unite vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vânătoare de tip F-16, în contextul conflictului din regiunea Sinai cu grupări afiliate rețelei teroriste Stat Islamic, informează Reuters.

Cele opt avioane F-16 Block 52 vor ajunge în Egipt în următoarele 48 de ore, a comunicat Ambasada Statelor Unite de la Cairo.

Alte patru avioane de tip F-16 vor fi livrate Egiptului în toamnă.

În pofida preocupărilor privind lipsa reformelor democratice, Egiptul rămâne un aliat al Statelor Unite.

Armata egipteană este implicată, în regiunea Sinai, în confruntări cu grupuri fundamentaliste afiliate rețelei teroriste Stat Islamic.

Sursa: mediafax.ro

Statele Unite vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vânătoare de tip F-16, în contextul conflictului din regiunea Sinai cu grupări afiliate rețelei teroriste Stat Islamic, informează Reuters. Cele opt avioane F-16 Block 52 vor ajunge în Egipt în următoarele 48 de ore, a comunicat Ambasada Statelor Unite de la Cairo. Alte patru avioane de tip F-16 vor fi livrate Egiptului în toamnă. În pofida preocupărilor privind lipsa reformelor democratice, Egiptul rămâne un aliat al Statelor Unite. Armata egipteană este implicată, în regiunea Sinai, în confruntări cu grupuri fundamentaliste afiliate rețelei teroriste Stat Islamic. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: