Home » Social » Ziua Ambulanței, sărbătorită la Vaslui

Ziua Ambulanței, sărbătorită la Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, angajații Seviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, împreună cu oficialitățile județului și reprezentanți ai instituțiilor din Vaslui au sărbătorit Ziua Națională a Ambulanței.

ziua ambulantei SAJ garaj (8)Adunați în curtea sediului SAJ au ascultat imnul României, imnul Ambulanței, au ținut cuvântări și i-au felicitat și aplaudat pe salvatori, pe cei care zilnic pleacă în misiuni de salvare a vieții pacienților. De asemenea, au fost acordate diplome pensionarilor care au lucrat zeci de ani la SAJ Vaslui, iar la final a avut loc și un exercițiu de simulare a unui accident cu un motociclist victimă.
„După cum știți, toți de aici ne întâlnim și pe ploaie, și pe ninsoare și pe caniculă și orice alte situații de urgență și luptăm împreuă și facem echipă. Aveți o responsabilitate foarte mare, și eu am apelat la serviciile voastre și sunt mulțumit și vreau să vă felicit și sper ca azi să aveți o zi liniștită, nu cu foarte multe solicitări. Vă urez un sincer la mulți ani și să știți că instituția Prefecturii, pe care o reprezint, este alături de dumneavoastră și puteți conta oricând pe tot sprijinul și colaborarea insitituției în activitatea pe care o desfășurați”, a spus prefectul județului Vaslui, Andrei Puică.
Cei de la SAJ Vaslui au fost felicitați și de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl: „Ca om, când aud sunetul ambulanței, îmi spun doar că voi sunteți salvatorii noștri. La ceas aniversar, toate felicitările și un sincer la mulți ani”.
S-au împlinit 109 ani de existență a Ambulnaței iar începând de anul acesta data de 28 iulie este Ziua Națioanlă a Ambulanței din România. Zilnic, în țară, peste 1000 de echipaje medicale sunt în misiuni, iar într-un an sunt peste trei milioane de intervenții.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, angajații Seviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, împreună cu oficialitățile județului și reprezentanți ai instituțiilor din Vaslui au sărbătorit Ziua Națională a Ambulanței. Adunați în curtea sediului SAJ au ascultat imnul României, imnul Ambulanței, au ținut cuvântări și i-au felicitat și aplaudat pe salvatori, pe cei care zilnic pleacă în misiuni de salvare a vieții pacienților. De asemenea, au fost acordate diplome pensionarilor care au lucrat zeci de ani la SAJ Vaslui, iar la final a avut loc și un exercițiu de simulare a unui accident cu un motociclist victimă. „După cum știți, toți de aici…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: