Home » Justitie » Pedofilul din Muntenii de Jos, reținut

Pedofilul din Muntenii de Jos, reținut

de Marian MOCANU

Gigi Moroșanu, bărbatul în vârstă de 57 de ani din Muntenii de jos, acuzat de faptul că ar fi abuzat sexual o minoră de doar 13 ani, aflată în îngrijirea maternală a soției sale, a fost reținut preventiv.

După ce procurorii au decis reținerea preventivă pentru 24 de ore, ieri dimineață, Gigi Moroșanu, preupusul pedofil din Munteni de Jos, a fost adus iar la audieri la Parchetul de pe lângă Judeătoria Vaslui. Ulterior, procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cu doar câteva minute înaintea aducerii sale la audieri, a fost adusă și minora, în prezent cazată la un centru de permanență din Fălciu.

După izbucnirea scandalului, oripilată de comportarea soțului ei, asistenta maternală care avea în grijă fetița, a intentat divorț și a părăsit, de aproape două săptămâni locuința conjugală.

Din câte se pare, minora în vârstă de 13 ani a fost supusă la perversiuni sexuale, inclusiv sex oral, de bărbatul care îi putea fi bunic. Expertiza medico-legală a dovedit faptul că fata este virgină, astfel că procurorii vor avea o sarcină extrem de grea pentru dovedirea existenței unui infracțiuni de viol sau de abuz sexual. Practic, totul se rezumă la declarația fetei în contradictoriu cu cea lui Gigel Moroșanu, bărbatul acuzat de viol.

„Polițiștii serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui efectuează cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Munteni de Jos sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul este bănuit de faptul că ar fi constrâns o minoră în vârstă de 13 ani să întrețină cu el relații sexuale. Bărbatul în cauză este reținut prebventiv pentru 24 de ore și a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, Gigi Moroșanu riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 și 12 ani de închisoare. Vom reveni cu amănunte.

de Marian MOCANU Gigi Moroșanu, bărbatul în vârstă de 57 de ani din Muntenii de jos, acuzat de faptul că ar fi abuzat sexual o minoră de doar 13 ani, aflată în îngrijirea maternală a soției sale, a fost reținut preventiv. După ce procurorii au decis reținerea preventivă pentru 24 de ore, ieri dimineață, Gigi Moroșanu, preupusul pedofil din Munteni de Jos, a fost adus iar la audieri la Parchetul de pe lângă Judeătoria Vaslui. Ulterior, procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cu doar câteva minute înaintea aducerii sale la audieri, a fost adusă și minora,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: