Home » Administratie » Angajări pentru fosta Baie comunală și Cinema "Victoria"

Angajări pentru fosta Baie comunală și Cinema "Victoria"

de Mihaela NICULESCU

Dacă cinematograful „Victoria” din Bârlad va fi deschis publicului la mijlocul acestei luni, Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir (fosta Baie comunală) va fi dat în funcțiune în septembrie. Cel puțin așa speră autoritățile locale.

Important este acum să găsească personal de specialitate care să deservească cele două instituții. Direcția de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), în subordinea cărora se află cele două obiective, a scos la concurs 14 posturi pentru a asigura personalul necesar. Deocamdată, pentru Centrul de Revitalizare s-au scos la concurs cinci posturi de asistenți medicali kinetoterapeuți, un post de registrator medical, unul de muncitor necalificat, un post de administrator și unul de șef de serviciu, acesta din urmă, trebuind să fie un medic balneolog.
Pentru a putea funcționa, cinematograful va trebui să fie deservit de un muncitor necalificat, trei casieri și un administrator. DAPPC mai are nevoie de patru casieri pentru Serviciul Parcări și de un contabil pentru Centrul de Afaceri „Tutova”. Înscrierile se fac până pe 14 august, iar concursul va avea loc pe 17 august (proba practică/ scrisă) iar pe 19 august, interviul.

de Mihaela NICULESCU Dacă cinematograful „Victoria” din Bârlad va fi deschis publicului la mijlocul acestei luni, Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir (fosta Baie comunală) va fi dat în funcțiune în septembrie. Cel puțin așa speră autoritățile locale. Important este acum să găsească personal de specialitate care să deservească cele două instituții. Direcția de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), în subordinea cărora se află cele două obiective, a scos la concurs 14 posturi pentru a asigura personalul necesar. Deocamdată, pentru Centrul de Revitalizare s-au scos la concurs cinci posturi de asistenți medicali kinetoterapeuți, un post de registrator medical,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Apel catre Primarie.Reparati trotuarele de la LIDL gradina catre balci pe stanga si dreapta . va laudati cu incasari record in acea perioada dar nu plantati macar un copac in acea zona.Rog admin. sa nu stearga apelul si sa fiu sprijinit in replantarea de copaci in locurile goale din trotuarele acelei zone.

%d blogeri au apreciat: