Home » Sport » Aura Blioju, o nouă speranță a atletismului bârlădean!

Aura Blioju, o nouă speranță a atletismului bârlădean!

de Răzvan CĂLIN

Sportiva a obținut medalia de bronz la Campionatul Național pentru Juniori II.

La doar 14, Aura Blioju este socotită deja una dintre speranțele atletismului bârlădean. Deși a început să practice acest sport de doar câteva luni, Aura a arătat deja că are stofă de performer. Recent, a participat la Campionatul Național pentru Juniori II, derulat la Pitești, de unde s-a întors cu o medalie de bronz la proba de 2.000 de metri obstacole.

”I-a lipsit foarte puțin să facă și baremul pentru lotul național. A scos un timp de 7.18 și i-ar fi trebuit 7.14 ca să acceadă în lotul național, adică doar patru secunde. Oricum, este o sportivă de viitor, cu reale calități, care promite să aibă evoluții din ce în ce mai bune. Cu o pregătire pe măsură și multă seriozitate și ambiție, va avea cu siguranță o carieră frumoasă în atletism”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenorul Aurei Blioju.

de Răzvan CĂLIN Sportiva a obținut medalia de bronz la Campionatul Național pentru Juniori II. La doar 14, Aura Blioju este socotită deja una dintre speranțele atletismului bârlădean. Deși a început să practice acest sport de doar câteva luni, Aura a arătat deja că are stofă de performer. Recent, a participat la Campionatul Național pentru Juniori II, derulat la Pitești, de unde s-a întors cu o medalie de bronz la proba de 2.000 de metri obstacole. ”I-a lipsit foarte puțin să facă și baremul pentru lotul național. A scos un timp de 7.18 și i-ar fi trebuit 7.14 ca să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: