Home / Social / Copil de cinci ani, mort după ce a căzut de la etajul 6

Copil de cinci ani, mort după ce a căzut de la etajul 6

de Roxana NĂSTASĂ

Un copil în vârstă de aproape cinci anișori a decedat sâmbătă aseară după ce a căzut în gol de la etajul al șaselea al unui bloc din municipiul Vaslui.  Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.45.

La sosirea ambulanței, micuțul era încă în viață însă a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva întrucât impactul a fost foarte violent. În acest caz, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Copilașul a fost abandonat de părinți și se afla în grija unui asistent maternal de la câteva luni.

de Roxana NĂSTASĂ Un copil în vârstă de aproape cinci anișori a decedat sâmbătă aseară după ce a căzut în gol de la etajul al șaselea al unui bloc din municipiul Vaslui.  Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.45. La sosirea ambulanței, micuțul era încă în viață însă a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva întrucât impactul a fost foarte violent. În acest caz, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Copilașul a fost abandonat de părinți și se…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: