Home » Monden » Fostă atletă, în urmărire națională!

Fostă atletă, în urmărire națională!

O tânără de 18 ani, din Brăila, considerată acum câțiva ani una dintre cele mai bune atlete din România, a fost dată dispărută și este căutată în toată țara!

Mama Elenei Iuliana Grițcă s-a prezentat joia trecută la poliție și, disperată, le-a cerut oamenilor legii să o ajute să își găsească fiica. Aceasta a povestit că Elena a plecat de acasă marți seara, spunând că iese la plimbare. În următoarea zi însă, i-a trimis un SMS, prin care a anunțat-o că s-a hotărât să plece la Constanța, la mare, împreună cu un coleg de școală.

De atunci însă, Elena nu a mai dat nici un semn! Mama ei se teme de ce e mai rău, mai ales că tânărul alături de care ar fi plecat ar mai fi avut probleme cu legea, iar femeia se gândește chiar că fiica ei ar putea fi scoasă din țară și obligată să se prostitueze.

A câștigat numeroase competiții

Elena Iuliana Grițcă e elevă la Liceul cu Program Sportiv Brăila și, până să se retragă din activitatea competițională, era considerată una dintre marile speranțe ale atletismului românesc, cu numeroase medalii câștigate în competițiile internaționale. Persoanele care pot furniza informații sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Sursa: libertatea.ro

O tânără de 18 ani, din Brăila, considerată acum câțiva ani una dintre cele mai bune atlete din România, a fost dată dispărută și este căutată în toată țara! Mama Elenei Iuliana Grițcă s-a prezentat joia trecută la poliție și, disperată, le-a cerut oamenilor legii să o ajute să își găsească fiica. Aceasta a povestit că Elena a plecat de acasă marți seara, spunând că iese la plimbare. În următoarea zi însă, i-a trimis un SMS, prin care a anunțat-o că s-a hotărât să plece la Constanța, la mare, împreună cu un coleg de școală. De atunci însă, Elena nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: