Home » Justitie » Gașcă de tineri hoți prinși de polițiști

Gașcă de tineri hoți prinși de polițiști

de Marian MOCANU
Polițiștii vasluieni au prins mai mulți tineri bănuiți de furturi din autovehicule. Unii dintre indivizi nu se mărgineau doar la fura bunurile din mașini, dar, când nu reușeau să intre, loveau vehiculele. 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui cercetează patru tineri, D. C., de 15 ani, din comuna Hoceni, C. Alexandru, de 18 ani, G. Andrei, de 19 ani și C. Gheorghiță, de 20 ani, din municipiul Vaslui, care sunt bănuiți de comiterea unor furturi din autovehicule. În luna februarie a acestui an, primii doi au sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, o geantă în care se afla suma de aproximativ 2.000 lei și mai multe bijuterii din aur. Cei doi au profitat de faptul că proprietarul uitase să încuie una din portiere și lăsase geanta cu bani și bijuterii la vedere. Imediat după aceea, cei doi hoți s-au întâlnit cu G. Andrei și C. Gheorghiță și au plecat în municipiul Iași pentru a valorifica bijuteriile. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale. Alți doi tineri în vârstă de 22 ani, respectiv 23 ani din municipiul Vaslui sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. În luna mai a acestui an, cei doi tineri au lovit un autoturism parcat pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Vaslui, provocând pagube materiale în valoare de aproximativ 500 lei.
de Marian MOCANU Polițiștii vasluieni au prins mai mulți tineri bănuiți de furturi din autovehicule. Unii dintre indivizi nu se mărgineau doar la fura bunurile din mașini, dar, când nu reușeau să intre, loveau vehiculele.  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui cercetează patru tineri, D. C., de 15 ani, din comuna Hoceni, C. Alexandru, de 18 ani, G. Andrei, de 19 ani și C. Gheorghiță, de 20 ani, din municipiul Vaslui, care sunt bănuiți de comiterea unor furturi din autovehicule. În luna februarie a acestui an, primii doi au sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor