Home / Justitie / Traficant de țigări prins cu mâța în sac!

Traficant de țigări prins cu mâța în sac!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii bârlădeni au surprins un individ din oraș în timp ce oferea spre vânzare 4.000 de țigări de contrabandă.

La sfârșitul săptămâniit recute, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad, împreună cu echipe de jandarmi, au prins în flagrant un individ care oferea spre vânzare 4.000 de țigarete, bunuri provenite din contrabandă. Este vorba despre bârlădeanul Cătălin M., în vârstă de 25 de ani, care a fost depistat în zona Pieței agro-alimentare ”Sf. Ilie” în timp ce încerca să vândă țigările respective care provin din Republica Moldova. Toată marfa a fost ridicată în vederea confiscării de către oamenii legii, iar pe numele tânărului s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În conformitate cu prevederile Codului Vamal, Cătălin M. riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

de Răzvan CĂLIN Polițiștii bârlădeni au surprins un individ din oraș în timp ce oferea spre vânzare 4.000 de țigări de contrabandă. La sfârșitul săptămâniit recute, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad, împreună cu echipe de jandarmi, au prins în flagrant un individ care oferea spre vânzare 4.000 de țigarete, bunuri provenite din contrabandă. Este vorba despre bârlădeanul Cătălin M., în vârstă de 25 de ani, care a fost depistat în zona Pieței agro-alimentare ”Sf. Ilie” în timp ce încerca să vândă țigările respective care provin din Republica Moldova. Toată marfa a fost ridicată în vederea confiscării de…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

  1. Politistii Barladeni sa ne scape de toti indivizii de etnie roma ,adica de toti tiganii din piata ,care vand tigari nestingheriti,sau asta care a fost prins nu a mai dat contributia si l-au umflat ?

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: