Home » Sport » Pregătiri pentru Campionatul Național de Atletism Juniori I

Pregătiri pentru Campionatul Național de Atletism Juniori I

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii în curs, trei atleți de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor participa la finala Campionatului Național pentru Juniori I. Este vorba despre Aura Blioju, Florin Ioan și Cosmin Pană, iar competiția se va derula la Pitești, în perioada 6 – 7 august.

„Cred că putem spun că sportivii stau bine din punctul de vedere al pregătirii. S-a muncit mult la acest capitol, iar acum așteptăm să vedem rezultatele, ce evoluții vor avea. Totul depinde de ei, de felul cum se vor simți în ziua respectivă, când vor concura. Și de ce să nu recunoaștem, e nevoie și de un pic de noroc. Noi sperăm să avem evoluții cât mai bune la această finală, bineînțeles”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor de atletism la CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii în curs, trei atleți de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor participa la finala Campionatului Național pentru Juniori I. Este vorba despre Aura Blioju, Florin Ioan și Cosmin Pană, iar competiția se va derula la Pitești, în perioada 6 - 7 august. „Cred că putem spun că sportivii stau bine din punctul de vedere al pregătirii. S-a muncit mult la acest capitol, iar acum așteptăm să vedem rezultatele, ce evoluții vor avea. Totul depinde de ei, de felul cum se vor simți în ziua respectivă, când vor concura. Și de ce să nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: