Home / Justitie / Ucigașul din Todirești, condamnat la zece ani de închisoare

Ucigașul din Todirești, condamnat la zece ani de închisoare

de Marian MOCANU

Judecătorii Tribunalului Vaslui au dat sentința în cazul ucigașului de la Todirești. Constantin Iulian Munteanu, în vârstă de 24 de ani, a fost pedepsit exemplar, la zece ani de închisoare cu executare. În plus, acesta va trebui să achite familiei victimei nu mai puțin de 65.000 lei, reprezentând costul cheltuielilor de înmormântare, în cuantum de 15.000 lei, dar și 50.000 lei, drept daune morale.

În luna aprilie, un banal conflict între consăteni de la o cârciumă din Șofronești, comuna Todirești, a sfărșit tragic. Frații Ionuț și Marius Strufangă, din satul Cotic, aceeași comună, care au vrut să se răcorească cu o bere, s-au luat la harță cu doi localnici, frații Constantin-Iulian și Gheorghe Munteanu. Scandalul a degenerat într-o bătaie cumplită, Constantin-Iulian Munteanu, fiind lovit zdravăn cu o bucată de lemn, lovitură care i-a fracturat brațul. Enervat la culme, acesta a fugit acasă, de unde a luat un cuțit, mai bine spus, o baionetă militară pe care, ulterior, revenit la bar, a înfipt-o în pieptul celui care-l lovise. Lovitura, aplicată direct în inimă, a fost atât de puternică, încât a provocat pe loc moartea victimei, Ionuț Strufangă.

Pentru fapta sa, tânărul va petrece cei mai frumoși ani ai tinereții după gratii.

de Marian MOCANU Judecătorii Tribunalului Vaslui au dat sentința în cazul ucigașului de la Todirești. Constantin Iulian Munteanu, în vârstă de 24 de ani, a fost pedepsit exemplar, la zece ani de închisoare cu executare. În plus, acesta va trebui să achite familiei victimei nu mai puțin de 65.000 lei, reprezentând costul cheltuielilor de înmormântare, în cuantum de 15.000 lei, dar și 50.000 lei, drept daune morale. În luna aprilie, un banal conflict între consăteni de la o cârciumă din Șofronești, comuna Todirești, a sfărșit tragic. Frații Ionuț și Marius Strufangă, din satul Cotic, aceeași comună, care au vrut să…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ...

Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Trei mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: