Home » Social » Vasile Talpalaru, grefierul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a decedat

Vasile Talpalaru, grefierul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a decedat

de Marian MOCANU

Vasile Talpalaru, grefierul secției penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a decedat duminică seara. Pe data de 19 iulie, Vasiel Talpalaru a fost protagonistul unui teribil accident produs pe Drumul Național DN 24, în apropierea punctului de control de la Crasna. Aflat la volanul autoturismului propriu, acesta a suferit un atac cerebral și a pierdut controlul mașinii, în urma accidentului nu mai puțin de cinci persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Conform primelor concluzii ale polițiștilor, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula în mod regulamentar din sens opus, condus de un șofer în vârstă de 48 ani, din comuna Costești. După impact, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile. Toate persoanele din cele două autovehicule au avut de suferit din cauza accidentului și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Ulterior, medicii au descoperit că Vasile Talpalaru suferise în fapt un atac cerebral,probabil din cauza caniculei, acesta fiind factorul care a dus la producerea accidentului. Cu toate eforturile medicilor, grefierul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a decedat duminică seara.

„A fost un profesionist desăvârșit, care, în toată această perioadă cât a activat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și-a făcut cu devotament meseria. Pentru noi a fost un șoc atât veseta accidentului în care a fost implicat, cu atât mai mult cu cât se știa faptul că suferea de o boală cardiacă gravă, dar și a decesului său. Doresc ca pe această cale să transmite condoleanțe familiei îndoliate”, a declarat procurorul Alice Ruja.

de Marian MOCANU Vasile Talpalaru, grefierul secției penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a decedat duminică seara. Pe data de 19 iulie, Vasiel Talpalaru a fost protagonistul unui teribil accident produs pe Drumul Național DN 24, în apropierea punctului de control de la Crasna. Aflat la volanul autoturismului propriu, acesta a suferit un atac cerebral și a pierdut controlul mașinii, în urma accidentului nu mai puțin de cinci persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conform primelor concluzii ale polițiștilor, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: