Home / Invatamant / Vrei să fii polițist?

Vrei să fii polițist?

de Marian MOCANU

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui continuă campania de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale MAI, sesiunea 2015.

În prima etapăde înscriere la una din intituțiile de învățământ aparținând Ministerului Afecerilor Interne, 106 candidați vasluieni au formulat cereri de înscriere pentru Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

La Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina sunt propuse 505 de locuri, iar la Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca sunt disponibile 125 locuri. Durata studiilor este de doi ani.

Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui din municipiul Vaslui, str. Hagi Chiriac, nr. 1, Serviciul Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00. Examinarea psihologică a candidaților, se efectuează la nivelul IPJ Vaslui, de către specialiștii din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, în perioada 10 – 21 august 2015. Dosarele de înscriere vor fi primite de către serviciul resurse umane până la data de 21.08.2015.

Concursul de admitere se desfășoară în două etape, respectiv probele eliminatorii, în perioada 7 –10 septembrie, respectiv contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice. Aceste probe se desfășoară la sediul instituției de învățământ pentru care optează candidații. În data de 11.09.2015 se va desfășura proba de verificare a cunoștințelor constând într-un test-grilă la limba română și limba străină (engleză sau franceză, potrivit opțiunii la înscriere).

de Marian MOCANU Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui continuă campania de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale MAI, sesiunea 2015. În prima etapăde înscriere la una din intituțiile de învățământ aparținând Ministerului Afecerilor Interne, 106 candidați vasluieni au formulat cereri de înscriere pentru Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. La Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina sunt propuse 505 de locuri, iar la Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca sunt disponibile 125 locuri. Durata studiilor este…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: