Home » National » LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 500 de oameni au revendicat premiile pentru extragerea din iunie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 500 de oameni au revendicat premiile pentru extragerea din iunie

Pentru a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei și 135,99 lei, emise pe 23 mai, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice.

Astfel, potrivit modificărilor aduse legislației, începând de la extragerea din iunie vor fi desemnați maxim 100 de câștigători, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o nouă extragere, programată pentru joi, de la ora 19:30.

Fiecărui bon fiscal depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 1 – 508. Joi va fi extras un număr de la 1 la 508, acesta reprezentând primul bon câștigător. Celelalte 99 vor fi stabilite în baza unui algoritm de selecție care implică o bază de referință și aplicarea unor pași crescători.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, care se împarte la numărul câștigătorilor, dar nu mai mult de 100 de persoane.

Etapa pentru depunerea bonurilor câștigătoare s-a încheiat la 28 iulie, fiind înregistrate 508 cereri, cu mult sub numărul tranzacțiilor efectuate care îndeplineau condițiile extragerii.

Circa 700 de persoane au realizat pe 23 mai tranzacții cu carduri MasterCard cu valori între 135 lei și 135,99 lei, iar posesorii de carduri Visa au efectuat peste 670 de tranzacții eligibile pentru loterie.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, trebuie să elibereze o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare a bonurilor care au făcut obiectul cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Sursa: mediafax.ro

Pentru a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei și 135,99 lei, emise pe 23 mai, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice. Astfel, potrivit modificărilor aduse legislației, începând de la extragerea din iunie vor fi desemnați maxim 100 de câștigători, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o nouă extragere, programată pentru joi, de la ora 19:30. Fiecărui bon fiscal depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 1 - 508. Joi va fi extras un număr de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: