Home » Social » Vasluiul sub lupă – El e „jmecher dă Bucale”!

Vasluiul sub lupă – El e „jmecher dă Bucale”!

de Marian MOCANU

Tupeul unora veniți de aiurea pe plaiurile vasluiene nu încetează să uimească. Este cazul posesorul unei mașini cu număr de București, care a găsit de cuviință să-și parcheze bolidul chiar pe o trecere de pietoni, la doi pași de Serviciul Eliberări Permise Auto.

Timp de zeci de minute, mașina în cauză a ocupat întreaga trecere de pietoni din fața unei societăți de asigurare de pe strada Traian din municipiul Vaslui. Probabil individul rămăsese fără asigurare obligatorie!

Ca să se „acopere”, posesorul bolidului a lăsat luminile de avarie aprinse, crezând că astfel va beneficia de indulgența polițiștilor. Din câte se pare, trucul a funcționat, niciun organ de control nebăgând în seamă autoturismul parcat complet neregulamentar.

de Marian MOCANU Tupeul unora veniți de aiurea pe plaiurile vasluiene nu încetează să uimească. Este cazul posesorul unei mașini cu număr de București, care a găsit de cuviință să-și parcheze bolidul chiar pe o trecere de pietoni, la doi pași de Serviciul Eliberări Permise Auto. Timp de zeci de minute, mașina în cauză a ocupat întreaga trecere de pietoni din fața unei societăți de asigurare de pe strada Traian din municipiul Vaslui. Probabil individul rămăsese fără asigurare obligatorie! Ca să se „acopere”, posesorul bolidului a lăsat luminile de avarie aprinse, crezând că astfel va beneficia de indulgența polițiștilor. Din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: