Home » Administratie » Cinema „Victoria”, reloaded – 4 septembrie, marea premieră

Cinema „Victoria”, reloaded – 4 septembrie, marea premieră

de Simona MIHĂILĂ

Aceasta este ziua când bârlădenii iubitori de film vor putea păși, pentru prima dată după foarte mulți ani, în sala Cinematografului „Victoria”. O sală ultramodernă, pregătită să le prezinte pasionaților de cinema inclusiv filme 3D.

Autoritățile Bârladului și Cityplex au hotărât: redeschiderea Cinematografului „Victoria” va avea loc pe 4 septembrie, la ora 18.
Relansarea celei mai cunoscute săli de cinema a Bârladului se va face, fără doar și poate, în prezența oficialităților, dar cel mai important este că publicul pasionat de film va putea marca această zi memorabilă prin vizionarea unei producții cinematografice de ultimă oră.
Asta este tot ceea ce organizatorii pot garanta în acest moment, căci numele peliculei va fi ales în apropierea zilei inaugurale.
„Există o echipă de specialiști, formată din oameni cu experiență în domeniul cinematografic, din care fac parte inclusiv reprezentanți ai Cityplex. Cu siguranță, va fi un film lansat recent, poate chiar o premieră în România”, ne-a declarat Vasile Ciochină, directorul Direcției de Administrare a Pietelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) Bârlad.
Reînființarea Cinema „Victoria” este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de divertisment din ultimii ani, de la Bârlad.
Primăria Bârlad a încheiat un contract de consultanță în management cu Cityplex, o renumită companie în domeniu. Firma va oferi consultanță în managementul, organizarea și dezvoltarea activităților cinematografului, dar cel mai important este că Cityplex va mijloci relațiile comerciale dintre autoritățile locale și distribuitorii de filme, în așa fel încât Bârladul să obțină imediat dreptul de difuzare a producțiilor cinematografice, chiar după premiera acestora.
Prin contract, Cityplex are mai multe atribuții, printre care elaborarea unui plan de marketing pe care îl va prezenta autorităților înainte de deschiderea cinematografului, dar și coordonarea activității acestuia. Pentru serviciile sale, Cityplex va primi un onorariu lunar de 7% din cifra netă a vânzărilor de bilete, dar nu mai puțin de 3.000 de lei pe lună și nu mai mult de 9.000 de lei.

Vrei să mergi la film? Pregătește banii!

Cu excepția zilelor de luni, filmele vor rula zilnic de la ora 10 și până la ora 22, cu o pauză între 14.30 și 16.
Cel mai mic preț al unui bilet va fi de 10 lei, iar cel mai mare, de 20 de lei, astfel:
* copiii, elevii și pensionarii vor plăti 10 lei, iar adulții 12 lei pentru producțiile ce rulează între 10 și 12;
* între 12.30 și 14.30 prețul unui bilet este, pentru toată lumea, de 12 lei;
* filmele rulate de la orele 16 și până la 22 vor putea fi vizionate în schimbul unui bilet care costă 12 lei pentru copii, elevi și pensionari și 20 de lei pentru adulți.

Vasile Ciochină, șeful DAPPC Bârlad a mai precizat că un film va rula pe ecranul de la Bârlad vreme de circa două săptămâni din momentul achiziționării.

de Simona MIHĂILĂ Aceasta este ziua când bârlădenii iubitori de film vor putea păși, pentru prima dată după foarte mulți ani, în sala Cinematografului „Victoria”. O sală ultramodernă, pregătită să le prezinte pasionaților de cinema inclusiv filme 3D. Autoritățile Bârladului și Cityplex au hotărât: redeschiderea Cinematografului „Victoria” va avea loc pe 4 septembrie, la ora 18. Relansarea celei mai cunoscute săli de cinema a Bârladului se va face, fără doar și poate, în prezența oficialităților, dar cel mai important este că publicul pasionat de film va putea marca această zi memorabilă prin vizionarea unei producții cinematografice de ultimă oră. Asta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: