Home » Social » Sebastian Ciobanu, non-talentul de la „Românii au talent”, a fost călcat de o mașină!

Sebastian Ciobanu, non-talentul de la „Românii au talent”, a fost călcat de o mașină!

de Răzvan CĂLIN

Miercuri, la orele amiezei, un accident rutier petrecut chiar în centrul Bârladului s-a soldat cu rănirea ușoară a unei „vedete” locale. Este vorba despre Sebastian Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, care s-a făcut remarcat prin participarea la câteva ediții a emisiunii „Românii au talent”. Mai bine zis s-a remarcat prin „non-talentul” său, momentele sale din show stârnind amuzamentul telespectatorilor din întreaga țară. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12, la o trecere de pietoni din apropierea Primăriei Bârlad.

„Autoturismul implicat în accident era condus de un bârlădean în vârstă de 38 de ani și circula din direcția SC Rulmenți SA către SC Confecții SA. Când a ajuns la trecerea de pietoni a oprit și a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane, după care a vrut să se deplaseze mai departe. Numai că exact în acel moment s-a angajat în traversarea străzii, tot pe marcajul pietonal, și acest bărbat pe care, din păcate, conducătorul auto nu l-a observat la timp”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial. Totuși, rănile nu au fost chiar atât de grave, astfel încât nu s-a impus internarea acestuia. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Răzvan CĂLIN Miercuri, la orele amiezei, un accident rutier petrecut chiar în centrul Bârladului s-a soldat cu rănirea ușoară a unei „vedete” locale. Este vorba despre Sebastian Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, care s-a făcut remarcat prin participarea la câteva ediții a emisiunii „Românii au talent”. Mai bine zis s-a remarcat prin „non-talentul” său, momentele sale din show stârnind amuzamentul telespectatorilor din întreaga țară. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12, la o trecere de pietoni din apropierea Primăriei Bârlad. „Autoturismul implicat în accident era condus de un bârlădean în vârstă de 38 de ani și circula…

Review Overview

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

About Razvan Calin

One comment

  1. Ion de la raion

    La omul sarac nici boii nu trag spune o zicala veche.

%d blogeri au apreciat: