Home » Social » Vasluiul sub lupă – Trotuaru-i pentru pietoni. Sau nu?!

Vasluiul sub lupă – Trotuaru-i pentru pietoni. Sau nu?!

de Marian MOCANU

Degeaba ai bolid dacă nu ieși în evidență! Cam așa s-ar traduce gestul unui tânăr șofer, care a ales să-și parcheze limuzina chiar în mijlocul trotuarului, chiar dacă la doar câțiva pași parcarea era aproape goală.

Zilele trecute, pe la orele amiezei, pe strada Mihail Kogălniceanu din Vaslui, vis-a-vis de Curtea de Conturi (fostul hotel al Partidului), un tânăr a ales să parcheze cu limuzina pe trotuar, el având o treabă „urgentă” la Asociația de Vânători și Pescari Amatori, situată în apropiere.

Mai mult decât atât, apostrofat de un trecător în vârstă, tânărul s-a arătat indignat: ”Nu te mai încape trotuarul? Stai acasă, moșule, că și-așa e caniculă și crapi pe stradă!”

La doar câțiva metri depărtare, o parcare era goală. Tupeul individului nu este singular, mulți alți șoferi șmecheri parcând mașinile pe trotuar, în special seara, în apropierea clubului Arsenal.

Strada care duce la Copou, Mihail Kogălniceanu este, de altfel, una din cele mai aglomerate artere din municipiu, circulația desfășurându-se foarte anevoios în zonă, din cauza vehiculelor parcate uneori bară la bară, lucru care lasă liber doar un singur sens de mers.

de Marian MOCANU Degeaba ai bolid dacă nu ieși în evidență! Cam așa s-ar traduce gestul unui tânăr șofer, care a ales să-și parcheze limuzina chiar în mijlocul trotuarului, chiar dacă la doar câțiva pași parcarea era aproape goală. Zilele trecute, pe la orele amiezei, pe strada Mihail Kogălniceanu din Vaslui, vis-a-vis de Curtea de Conturi (fostul hotel al Partidului), un tânăr a ales să parcheze cu limuzina pe trotuar, el având o treabă „urgentă” la Asociația de Vânători și Pescari Amatori, situată în apropiere. Mai mult decât atât, apostrofat de un trecător în vârstă, tânărul s-a arătat indignat: ”Nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: