Home / Sport / Cupa Bârladului la orientare sportivă

Cupa Bârladului la orientare sportivă

de Răzvan CĂLIN

Competiția se va desfășura în pădurea de lângă Mănăstirea Bujoreni.

La sfârșitul săptămânii în curs, Clubul Copiilor „Spiru Haret”, în colaborare cu Sport Club „Cronos” Bârlad, va organiza Cupa Bârladului la orientare sportivă. Competiția se va desfășura în pădurea de lângă Mănăstirea Bujoreni, în perioada 8 – 9 august.

„Este un concurs care este inclus în calendarul competițional regional și ne așteptăm să participe peste 50 de sportivi din mai multe județe, inclusiv din București: Bacău, Iași, Ploiești etc. La concurs se poate înscrie oricine dorește, iar imta de vârstă este cuprinsă între 10 ani și 70 de ani”, ne-a declarat Marius Gîmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Competiția se va desfășura în pădurea de lângă Mănăstirea Bujoreni. La sfârșitul săptămânii în curs, Clubul Copiilor „Spiru Haret”, în colaborare cu Sport Club „Cronos” Bârlad, va organiza Cupa Bârladului la orientare sportivă. Competiția se va desfășura în pădurea de lângă Mănăstirea Bujoreni, în perioada 8 - 9 august. „Este un concurs care este inclus în calendarul competițional regional și ne așteptăm să participe peste 50 de sportivi din mai multe județe, inclusiv din București: Bacău, Iași, Ploiești etc. La concurs se poate înscrie oricine dorește, iar imta de vârstă este cuprinsă între 10 ani și 70…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: