Home » Social » Iată ce poți scoate dintr-un apartament-ghenă! Foto+Video

Iată ce poți scoate dintr-un apartament-ghenă! Foto+Video

de Răzvan CĂLIN

Angajații Primăriei Bârlad și vecinii s-au îngrozit când au văzut ce mormane de mizerie înțesau până în tavan apartamentul din blocul D4.

Vineri, 7 august, de la primele ore ale dimineții, echipe ale Primăriei Bârlad au descins în apartamentul situat la etajul III al blocului D4, de pe strada Vasile Pârvan, nr. 4. Atât lor, cât și vecinilor, nu le-a venit a crede ochilor în ce ghenă de gunoi transformase aparatamentul bătrâna care este proprietara locuinței. Din casa femeiii în vârstă de 67 de ani, echipele primăriei au scos tot felul de gunoaie și lucruri inutile, de la cartoane, mase plastice, cârpe, haine până la bucăți de tablă sau saci înțesați cu tot felul de obiecte adunate de bătrână în cea mai mare parte de pe stradă sau chiar de la containerele de gunoi. Numai dintr-o singură cameră a apartamentului a fost încărcat, într-o primă fază, o autoutilitară de 3 tone plină ochi cu tot felul de mizerii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ic5KBCNGDyA&w=420&h=315]

Vă prezentăm în galeria foto de mai jos cam ce ”minuni” au putut scoate echipele de curățenie ale primăriei din acest veritabil apartament-ghenă de gunoi!

de Răzvan CĂLIN Angajații Primăriei Bârlad și vecinii s-au îngrozit când au văzut ce mormane de mizerie înțesau până în tavan apartamentul din blocul D4. Vineri, 7 august, de la primele ore ale dimineții, echipe ale Primăriei Bârlad au descins în apartamentul situat la etajul III al blocului D4, de pe strada Vasile Pârvan, nr. 4. Atât lor, cât și vecinilor, nu le-a venit a crede ochilor în ce ghenă de gunoi transformase aparatamentul bătrâna care este proprietara locuinței. Din casa femeiii în vârstă de 67 de ani, echipele primăriei au scos tot felul de gunoaie și lucruri inutile, de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: