Home » Administratie » Minunile descentralizării – Totuși va fi Expo-Zoo Agroind!

Minunile descentralizării – Totuși va fi Expo-Zoo Agroind!

de Marian MOCANU

Lucrătorii Oficiului de Ameliorare și Reproducție în Zootehnie (OARZ) Vaslui sunt greșit informați cu privire la organizarea, în acest an, a celei de-a XIV-a ediții a Expo-Zoo Agroind Vaslui. Șefii lor de la București și-au dat acordul pentru închirierea pavilionului expozițional situat la doi pași de sediul OARZ, pe care-l au în administrare, însă – minunea descentralizării – ei habar nu au despre acest lucru. Ediția din acest an a Expo – Zoo Agroind Vaslui va avea loc în perioada 5 – 8 septembrie, în organizarea Asociației Crescătorilor de Ovine Ovis Mold Vaslui.

Poate cel mai important evenimente din sectorul agricol și zootehnic din județul Vaslui, Expo-Zoo Agroind își va păstra tradiția, chiar dacă fostul organizatori, respectiv OARZ Vaslui nu știe nimic în legătură cu acest lucru.

Ediția a XIV-a a acestui eveniment, una dintre cele mai importante expoziții de profil din Moldova, va avea loc în organizarea Asociației Crescătorilor de Ovine Ovis Mold Vaslui la Pavilionul Expozițional al ANARZ, vis-avis de locația obișnuită a Bâlciului anual din Vaslui, în perioada 5 – 8 septembrie.

„Este poate de înțeles neștiința celor de la OARZ, care nici măcar director nu au la Vaslui. Noi, deja, avem acordul ANARZ pentru închirierea pavilionului expozițional, avem toate avizele și toate autorizațiile necesare, acum sunt la Târgu Mureș pentru a primi și acordul federației naționale a Crescătorilor de Ovine, federație la care este afiliată Ovis Mold. La ediția din acest an a Expo-Zoo Agroind și-au anunțat intenția de participare foarte mulți crescători de animale de rasă nu doar din Moldova, dar și dintre cei recunoscuți pe plan național și chiar din Republica Moldova”, a declarat Ion Agafiței, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine Ovis Mold Vaslui.

Dacă cei de la OARZ, nici măcar nu știu că Agenția națională de care aparțin și-a dat acordul pentru închirierea locației, nici pe site-urile instituțiilor partenere la organizarea ediției a XIV-a a Expo-Zoo Agroind Vaslui 2015, Consiliul Județean, Prefectura și Primăria Vaslui nu apare absolut nimic cu privire la acest eveniment.

de Marian MOCANU Lucrătorii Oficiului de Ameliorare și Reproducție în Zootehnie (OARZ) Vaslui sunt greșit informați cu privire la organizarea, în acest an, a celei de-a XIV-a ediții a Expo-Zoo Agroind Vaslui. Șefii lor de la București și-au dat acordul pentru închirierea pavilionului expozițional situat la doi pași de sediul OARZ, pe care-l au în administrare, însă – minunea descentralizării - ei habar nu au despre acest lucru. Ediția din acest an a Expo - Zoo Agroind Vaslui va avea loc în perioada 5 - 8 septembrie, în organizarea Asociației Crescătorilor de Ovine Ovis Mold Vaslui. Poate cel mai important…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: