Home » Social » Start a celei de-a VI-a ediții a Open Camp Vaslui

Start a celei de-a VI-a ediții a Open Camp Vaslui

de Marian MOCANU

Partizanii concertează la Vaslui. Formația este capul de afiș a primei zile a Open camp Vaslui – ediția a VI-a. Peste zi, activități sportive și culturale desfășurate în aer liber.

S-a dat startul la distracție! La poligonul Paiu de la marginea municipiului Vaslui au început deja manifestările prilejuite de a VI-a ediție a Open Camp Vaslui. Sunt așteptați tinerii, și nu numai, care doresc să petreacă acest sfârșit de săptămână la aer curat, în pădure, să asculte muzică bună, să facă sport, și să se distreze. Pentru cei care au ales să campeze pe durata celor trei zile cât ține Open Camp, pot participa la competiții de fotbal pe maidan, ori de paintball, tir cu arcul ori cu pușca de aer comprimat, sau de cicloturism pe potecile pădurii Paiu. La fel, nu vor lipsi nici evenimentele culturale, cum ar fi expozițiile și atelierele de produse artizanale realizate de meșteri consacrați din Iași și Vaslui. Celor care vor să se odihnească, li s-a pregătit o surpriză: Biblioteca în aer liber, doritorii de lectură în aer liber putând împrumuta gratuit cărți pe care să le răsfoiască într-un colț special amenajat, cu fotolii, umbrare și hamace.

Seara vor avea loc concerte în aer liber. În această seară, pe scena amenajată în mijlocul poienii vor urca SKA-NK, GOD, Relative, Infinity. Atracția serii este recitalul cunoscutei formații Partizanii, condusă de celebrul Artan, de la Timpuri noi. Prețul biletului – 10 lei/seară sau abonament. Cine dorește, poate campa cu cortul gratis. Micii, fleicile și cârnații sunt deja pe grătar, iar berea este pusă la rece!

de Marian MOCANU Partizanii concertează la Vaslui. Formația este capul de afiș a primei zile a Open camp Vaslui - ediția a VI-a. Peste zi, activități sportive și culturale desfășurate în aer liber. S-a dat startul la distracție! La poligonul Paiu de la marginea municipiului Vaslui au început deja manifestările prilejuite de a VI-a ediție a Open Camp Vaslui. Sunt așteptați tinerii, și nu numai, care doresc să petreacă acest sfârșit de săptămână la aer curat, în pădure, să asculte muzică bună, să facă sport, și să se distreze. Pentru cei care au ales să campeze pe durata celor trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: