Home » Justitie » Un hușean și-a „scos” soția vinovată de un accident rutier

Un hușean și-a „scos” soția vinovată de un accident rutier

de Marian MOCANU

Un hușean și-a pus soția să se declare în locul lui vinovată de producerea unui accident rutier, de la locul căruia fugise. Nu a reușit decât să-și agraveze fapta, șoferul în cauză, Ion Enache, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiuni rutiere și părăsirea fără încuviințare a locului accidentului.

Se pare că la Huși a devenit un obicei ca bărbații vinovați de producerea unui accident de circulație să-și pună soțiile să ia vina asupra lor. În luna februarie, un polițist de frontieră, Andrei Andrunache, ce a accidentat un copil, a fugit de la locul faptei, în locul lui prezentându-se soția sa, cadru didactic, care a declarat că ea era la volan. La sfârșitul săptămânii trecute, tot în municipiul Huși, a avut loc un accident de circulație soldat cu accidentarea a două persoane care mergeau pe trotuar, o fetiță în vârstă de 11 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani. Fetița s-a ales cu o contuzie la gambă, pe când femeia a suferit un traumatism cranio-facial și mai multe contuzii. Autorul acidentului a fugit de la locul faptei. După mai multe ore, spre seară, la Poliție s-a prezentat o femeie care a declarat că ea ar fi autoarea accidentului. Declarația sa a fost infirmată de cercetările polițiștilor, care au stabilit că de fapt la volan s-ar fi aflat soțul femeii, Ion Enache, din municipiul Huși. În consecință, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorii hușeni au decis arestarea preventivă a șoferului laș, vinovat de producerea accidentului.

de Marian MOCANU Un hușean și-a pus soția să se declare în locul lui vinovată de producerea unui accident rutier, de la locul căruia fugise. Nu a reușit decât să-și agraveze fapta, șoferul în cauză, Ion Enache, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiuni rutiere și părăsirea fără încuviințare a locului accidentului. Se pare că la Huși a devenit un obicei ca bărbații vinovați de producerea unui accident de circulație să-și pună soțiile să ia vina asupra lor. În luna februarie, un polițist de frontieră, Andrei Andrunache, ce a accidentat un copil, a fugit de la locul faptei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: