Home » Social » Incendiu la ferma avicolă Safir din Gara Roșiești!

Incendiu la ferma avicolă Safir din Gara Roșiești!

de Răzvan CĂLIN
Pompierii vasluieni și bârlădeni luptă cu flăcările de aproape o oră.
Incendiu extrem de puternic la una dintre fermele de păsări ce aparțin Grupului de firme Safir Vaslui. Flăcările au izbucnit în urmă cu aproximativ trei sferturi de oră (8.08.2015) la o hală în care sunt depozitate furaje pentru păsări.
”La fața locului acționează în momentul de față patru echipaje de la Vaslui și alte două de al Bârlad. Incendiul se manifestă cu violență, dar colegii mei depun eforturi pentru a-l lichida”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, urtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” Vaslui. Vom reveni cu amănunte pe marginea acestui caz.

de Răzvan CĂLIN Pompierii vasluieni și bârlădeni luptă cu flăcările de aproape o oră. Incendiu extrem de puternic la una dintre fermele de păsări ce aparțin Grupului de firme Safir Vaslui. Flăcările au izbucnit în urmă cu aproximativ trei sferturi de oră (8.08.2015) la o hală în care sunt depozitate furaje pentru păsări. ”La fața locului acționează în momentul de față patru echipaje de la Vaslui și alte două de al Bârlad. Incendiul se manifestă cu violență, dar colegii mei depun eforturi pentru a-l lichida”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, urtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: